Verwijderen stacaravan van camping

De vraag

Ik heb een vraag over onze stacaravan. Door omstandigheden willen wij hem verkopen. Nou zijn er mensen die hem graag voor ons willen weghalen, maar de eigenaar van de camping wil dat zelf (laten) doen.¬†Nou ben ik bang dat hij daarvoor zoveel kosten in rekening brengt dat het voor ons niet interessant meer is om hem te laten weg halen. Nou wil ik graag weten hoe hoog die kosten mogen zijn als hij hem buiten zet en of ik dat door een erkend bedrijf zelf mag laten doen … Hoop dat u mij verder kunt helpen.

Mijn advies

De campingeigenaar gaat alleen over de verhuurde kampeerplaats waarop de stacaravan staat. Hij kan niet tegenhouden dat u de stacaravan verkoopt en weghaalt of weg laat halen. U bent niet verplicht dat aan de campingeigenaar over te laten. Hij kan ook geen kosten in rekening brengen voor het verwijderen van de stacaravan, tenzij hij er zelf ook nog een actie voor moet uitvoeren, maar dat blijkt niet uit uw vraag.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *